ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΛΌΡΕΝΣ ΜΑΓΙΚΌΣ
ΛΌΦΟΣ 
Τηλέφωνο 0030 267 103 1605
Λουρδάτα, Κεφαλονιά, Ελλάδα
Bookmark and Share
Όλες οι εικόνες και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της Λορραινς Χόφερ ή των αντίστοιχων  ιδιοκτήτων.
Σχεδιασμός ιστοσελίδας, συντήρηση και φιλοξενία από την Αλίνα Δ.
Το εστιατόριο "Ο Μαγικός Λόφος της Λορραινς" είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο, το οποίο ο Παναγής και η Λορραιν έχτισαν το 2000.
Ο Παναγής είναι ο σεφ του εστιατορίου μας, έχοντας 35 χρόνια εμπειρίας. Ο Παναγής έφυγε από το νησί για τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν μόνο 13, από τη στιγμή που ήταν 17 είχε την πρώτη του εστιατόριο δείπνο στη Νέα Υόρκη.
Η Λορραιν διευθύνει το εστιατόριο, αυτή είναι πάντα χαμογελαστη, ακόμα και μετά από 20 εργάσιμες ώρες την ημέρα, και κάνει βέβαιο ότι κάθε πελάτης αισθάνεται ιδιαίτερος και απολαμβάνει το χρόνο του στο εστιατόριο.
Μικρότερα παιδιά του ζευγαριού η Ευαγγελία και η Ρεβέκκα είναι τα μεγαλύτερα "περιουσιακά στοιχεία" στο εστιατόριό μας, θα τις βρείτε συχνά στο εστιατόριο να δουλεύουν και να διασφαλίζουν πως οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι και απολαμβάνουν το φαγητό και την ατμόσφαιρα.
Τα μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού, η Αγγελκή και ο Δημήτρης κατοικούν στην Αθήνα, ακολουθώντας το δικό τους δρόμο στη ζωή τους.
Η οικογένεια σας περιμένει για ποτό, μεζέ, δείπνο ή απλά μια καλή κουβέντα!