ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΛΌΡΕΝΣ ΜΑΓΙΚΌΣ
ΛΌΦΟΣ 
Τηλέφωνο 0030 267 103 1605
Λουρδάτα, Κεφαλονιά, Ελλάδα
Bookmark and Share
Όλες οι εικόνες και το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της Λορραινς Χόφερ ή των αντίστοιχων  ιδιοκτήτων.
Σχεδιασμός ιστοσελίδας, συντήρηση και φιλοξενία από την Αλίνα Δ.
Εδώ στο μαγικό λόφο της Λωρραίνης, θα βρείτε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα.
Είμαστε υπερήφανοι για το έργο και τα πιάτα μας, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χρησιμοποιούν τα δικά  μας βιολογικά προϊόντα  για  να έχουμε νόστιμα πιάτα.
Χρησιμοποιούμε το δικό μας κρέας, τυρί φέτα, λάδι και λαχανικά. Καθημερινά ψήνουμε το δικό μας ψωμί. Το κρασί είναι βιολογικό σπιτικό κρασί, και τροφοδοτείται από μια αξιόπιστη πηγή.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε τρία επίπεδα, και όλα προσφέρουν φανταστική θέα στον κόλπο του Λουρδά.
Το μπαρ περιέχει δύο περιοχές, καλυμμένο και υπαίθριο χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραίο ποτό πριν ή μετά από ένα γεύμα, ή απλώς να δροσιστείτε σε μια καυτή ημέρα.
Το εστιατόριο περιέχει δύο περιοχές, μια μεγάλη περιοχή που καλύπτεται, και μια μεγάλη υπαίθρια βεράντα,και οι δύο προσφέρουν υπέροχη θέα.
Το ξύλινο μπαρ βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, αν και δεν είναι επανδρωμένο, θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε, αν επιλέξετε να καθίσετε εκεί.

  Επίσης φιλοξενούμε  βαπτίσεις,γενέθλια και γάμους. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.
Προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση στο internet στους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το εστιατόριο "Ο μαγικός λόφος της Λορραινς"  , και ελπίζουμε να σας δούμε και πάλι σύντομα!
ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΒΡΑΔΙΆ ΚΆΘΕ ΤΕΤΆΡΤΗ ΚΑΙ ΣΆΒΒΑΤΟ
"Discover Kefalonia with Greeka."